Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Перформансе формирања ливења вентила

Перформансе за обликовање ливеног вентила: температура ливења помоћу 1540 ~ 1570 ℃, учинак формирања ливења је бољи, смањивање влаге је углавном 2% до 2,5% дебљине зида. Требало би узети у обзир дизајн притиска, изливајући рисер и избор материјала за моделирање. Када се одступање величине ливења може поправити након топлотне обраде, после корекције делова потребним за термичку обраду за додатну топлотну обраду.

У поређењу са другим поступком ливења сивог гвожђа, производни поступак ливења вентила има следеће карактеристике:

① поступак производње ливења вентила и процеса инспекције је сложенији.

Вентил за одливање вентила је сложена структура која се зове танкозидне шкољке. Одливци захтевају глатку површину, избришу реч јасно, посебно да имају густу грешку. Да би се испунили горе наведени захтеви, ливење треба да подузме серију техничких мјера, као што су употреба материјала за моделирање материјала са високом рефракцијом и контрола воде од пијеска, моделирање треба слојевити како би се осигурала тврдоћа пијеска, коришћење разумног система поклопца и строга контрола Брзина и температура преливања. Због високих техничких захтева, поступак лијевања ливења вентила је много компликованији од општег ливења.

Осим тога, вентинг ливење додатно проверава величину, прецизност локације и изглед, а неке имају за микроструктуру, механичке особине, отпорност на корозију и испитивање без разарања и друге тестове, тако да је поступак инспекције ливења вентила комплекснији.

② лијевање вентила на машини за инсталацију теже

Структура ливења вентила, облик је сложенији, неки делови су танки, витки, лоша тврдоћа. Приликом машинске обраде на машини, позиционирање и стезање су теже, тако да је често потребна сложена специјална опрема.

Неки делови вентила, позиционирање основне површине доње прецизности, висока површинска храпавост, а понекад чак и употреба непроцесне површине позиционирања. А обрада површине за заптивање и друге делове захтјева за прецизност и површину храпавости су врло високе, тешко је осигурати квалитет обраде. Због тога, како би се задовољиле потребе процеса, често је потребно побољшати тачност површине за позиционирање и смањити храпавост површине или у површинској обради површине за позиционирање непроцесне обраде, што повећава сложеност процеса производње вентила .

③ тежак за машинску обраду

Захваљујући великом броју различитих одливака вентила, поред различитих ливеног гвожђа, угљенични челик, већина његове високе чврстоће, отпорности на корозију и перформансе резања високих тврдих материјала су сиромашни, тешко је постићи потребне дијелове обраде прецизност и храпавост површине. Вертикална површина заптивних површина геометријске прецизности и захтјева храпавости површине су високе, чиме се повећава потешкоћа у машинској обради ливених вентила. Истовремено, перформансе резања материјала за ливење вентила су сиромашне, али такође и методе прераде ливења вентила, материјали алата, смањивање количине технологије и опреме, а тиме и доношење пуно нових проблема.