Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Механички одливци производе главни разлог за хладно одвајање и уливање

Механички одливци производе главни разлог за хладно одвајање и лијевање

На механичком лијеву постоји непотпуна фузиона јаза, а ивица завара је глатка. Овај јаз се назива хладним. Механички одливци су испуњени локалним, механичким лијевањем недостатка меса, а крај лука није сипан. Чврсто ливење у сувом песку, посебно легура од легуре легуре негативног притиска је случај, механичка одливака су подложна хладном раздвајању и сипају се мање од дефеката, што доводи до оштећења механичког ливења.

Тип пене се загрева, разгради, а производ разлагања се загрева на температуру стаљеног метала да апсорбира топлоту, чиме се охлади стаљени метал. Поред тога, гас распадања повећава отпорност пуњења течног метала. Ова два узрокују значајно смањење течности металне течности, што је главни узрок хладног раздвајања и ливања.

Поред тога, програм за сипање, изливање структуре система и операција сипања за производњу хладног одвајања, преливања такође имају одређени утицај.

Механичко ливење ради спречавања мера: ① побољшати температуру преливања стаљеног метала. Температура ливења чврстог ливења треба да буде најмање 30 ℃ већа од температуре ливења ливења у песку под истим условима, а генерално се препоручује повећање температуре од 30 до 50 степени Целзијуса. ② поставити одређени негативни притисак. Под негативним притиском зида може се смањити метална течност за пуњење када је отпор гаса, када је врста пене добре квалитете, ниске густине и високе чврстоће, количина гаса је мала, одливци од ливеног алуминијума не могу бити ливење негативног притиска. Када је квалитет пене слаб, одливци за ливење захтевају негативан притисак. Одливци ливених ливења углавном се користе за ливење негативног притиска. ③ изаберите разуман програм за сипање и сипање структуре система. Као што је употреба система за пражњење воде, шупље спруге, како би се смањила укупна дужина система ливења, тако да је процес металне течности скратио, поступак пуњења је глатко, како би се спречило хладно и прелило мање од дефеката.