Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Фактори који утичу на квалитет ливења машина

Фактори који утичу на квалитет ливења машина

Обрада алата и стабилност димензија директно утичу на тачност машине како би одржали живот.

Постоји много фактора који утичу на квалитет машинских одливака. Први је процес дизајнирања ливења. Да би се одредила геометрија и величина ливења у складу са условима рада и особинама металног материјала, неопходно је размотрити рационалност конструкције са становишта легуре ливења и карактеристика процеса ливења, односно очигледног ефекта величине и чврстоћа и скупљање, Стрес и друга питања, како би се избјегао или смањио састав сегрегације дијелова бакра, деформације, пуцања и других дефеката.

Други мора имати разумно клађење. Према структури ливења, тежини и величини, карактеристикама ливених легура и условима производње, машински одливци бирају одговарајућу подлогу и облик, језгро методу, разумни скуп кантица за ливење, хладно гвожђе, систем за подизање и пражење. Да би се обезбедио приступ висококвалитетним одливцима.

Трећи је квалитет сировина за ливење. Метални утисци, ватростални материјали, горива, флукси, модификатори и ливарски пијесак, везиво за песак, боје и остали материјали, подстандардни квалитет, учинит ће ливење производити поре, рупе, жлијеб, лепљив песак и друге недостатке, утичући на изглед квалитета ливења И унутрашњи квалитет, озбиљни одливци ће бити укинути.

Четврта је процесна операција, Машински одливци за развој разумног процеса оперативних процедура за побољшање техничког нивоа радника, тако да се правилна примена правила.