Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Одливци грађевинских машина остају убрзани развојни период

Кинеска грађевинска машинска индустрија од малих до великих, брзих развоја, сада постаје комплетан асортиман производа, иновативни капацитет се повећава, потражња на тржишту је веома јака излазна индустрија. Посебно у посљедњих неколико година, индустрија грађевинске механизације да даље убрзава темпо развоја, промовисати произвођаче одливака из грађевинске механизације не само да повећава производњу, а производни садржај производа такође расте. Међутим, кинеска индустрија грађевинских машина није оптимиста у погледу проблема: мала предузећа, индустријска концентрација је ниска, структура производа је ирационална, независна иновативна способност, опрема и технологија уназад, високи инпут, висока потрошња, високо загађење, ниска ефикасност, ниска ефикасност Развој начина наглашава индустријску базу је и даље крхка. Убрзати побољшање кинеских инжењерских машина ливења производа, технолошке иновације способности, јачање индустрије Р & Д производње, учења, истраживања заједнички, постао је приоритет.

Сханг Пу консултантске индустрије аналитичари су истакли: кинеске грађевинске машине одликују регионалне карактеристике више карактеристичне, формирао је регију "Иангтзе Ривер Делта", Схандонг, Сханки, Лиаонинг, Гуангдонг и друга мјеста кластера ливарске индустрије. Концентрација индустријске агломерације у овим областима помоћи ће стварању више могућности за сарадњу, тако да се обуче, финансира, развија, маркетинг, извози и други аспекти интеракције, и промовише развој грађевинске машинске индустрије.

Последњих година, брзи развој индустрије грађевинске механизације, углавном у индустрији низводно за промоцију индустрије, индустрији ливења инжењерских машина је такође захваљујући брзом развоју индустрије грађевинске механизације, индустрији грађевинских машина да би се обезбедиле развојне могућности. У 2013. години, величина тржишта грађевинских машина у Кини достигла је 149.199 милијарди јуана, што је повећање од 24.1%.

Приходи индустрије индустрије грађевинских машина за 2010. годину ће достици 400 милијарди, повећање од више од 25% у 2015. години ће достићи више од 890 милијарди, просјечно повећање од више од 17%, изглед тржишта је врло оптимистичан у односу на стопу раста БДП-а, сљедећи пет година индустрија ће усвојити стварни развој врхунца.

Мрежа за доношење одлука у Схангпу консултантској индустрији објавила је "Извештај о истраживању тржишта грађевинских машина у Кини за 2014. и 2014." показује да кинеска индустрија ливења у наредних неколико година и даље одржава брз развојни период. Брз развој кинеске градјевинске машинске ливаде захваљујући брзом развоју домаће машинске индустрије, повећању домаће потражње за одливцима; с друге стране, међународно тржиште лијевања постаје све активније, а обим извоза одливака се повећава из године у годину. Стога, из окружења, инвестиционо ливење, тржишна перспектива је широка.

Суочити се са огромним тржишним простором, успостављањем истраживачких и развојних центара, усредсређујући се на технолошке иновације; ојачати развој нових производа и побољшати перформансе машина; фокусирати се на основна истраживања и будућност, хибридни и интелигентни багер напред, како би се побољшао локални бренд тржишта. Дијели ће играти улогу.

С обзиром на постојеће недостатке, велики број домаћих произвођача домаћина су или су пронашли кратак временски период како би побољшали конкурентност бренда ове методе. Истовремено, предузећа треба да ојачају истраживање и развој и производњу делова ради повећања удела делова; побољшати интелигенцију производа, информације, ниво аутоматизације, богате карактеристике производа; свеобухватно побољшавају укупну поузданост производа и постепено смањују квалитет производа између Еуропе и САД.